User
1. Nick : ^6ş^7Ö§!®!§^5ł xD
2. Imię : Pan Jakub
3. Saber : wszystkimi umiem grać
4. Wiek : XXI
5. Doświadczenie (ile grasz czasu w jk3) : większe od twojego
6. Kontakt: xfire, gadu gadu : xfire szwarcus1994, Gadu: 5346401
7. Dlaczego ten klan : Bo tak mi Bóg powiedział
8. Możliwość stawiania serwera, jeśli tak, to na ilu graczy: Ta, na 5
Ostatnio edytowany przez suzuka (2008-10-12 10:23:47)
Administrator
Jasne ^^
User
Juvenile napisał:
Jasne ^^
No, bardzo wyczerpująca wypowiedź, no ale cóż to SM dla mnie nie?? Inaczej nie dochodze ;D
Administrator
Suzuka na Sm dobrze wiesz ze trzeba zasluzyc ;/ jesli chcesz tylko dla rangi byc w DF to odpusc... ;/ Moge Cie przyjac ale pod warunkiem ze Sam Dojdziesz do SM a nie ze Dojdzeisz jesli bedziesz mial SM ...
User
Nie chce byc nowym bo znam was od dawna w takim badz razie dzieki. ( narazie )
User
Suzuka zagramy puga napisz do mnie na x fire siilord ...i się zmówimy ;D
User
i wql moim zdaniem niepowinno być rang .. przez to są tylko kłótnie . A dawać wysoką rangę z powodu że się już zna tych ludzi ,poprostu żal..co ci po tej randze , myślisz że jak większa ranga to jesteś lepszy xD , w niektórych klanach nawet po znajomości najwyższą rangą jest P (padwan .przedostatnia ranga) xDD... Ważne żeby się dostać do klanu a range otrzymuje się z czasem i słowa Lewwego : '' Wyższą rangę otrzymasz z czasem za zasługi '' więc nic dodać nic ująć. Jeżeli coś pomogłeś lub zrobiłeś dla klanu np zaprosiłeś dobrych ludzi itd . to moim zdaniem powinieneś dostać Rangę mistrza. A jeżeli jeszcze nic niezrobiłeś , to co tu dużo mówić . xD
PoOzdDroO ;>
Administrator
Niechce narazie dawac wysokich ragn puki nie bede wiedzial jaki mamy poziom w klanie... bo tak jak Bialy ma S a Sii bedzie mial P to sa rowni... suzuka zrozum ze o randze pozniej sie pomysli... ale widac ze wazniejszy dla ciebie jest swistek... a nie bycie z nami...
User
ja na równi z Białym? lol no dobra ale moim zdaniem co najmniej z przyłóżmy scarym ;pp <3
User
Spoiler:
Ja głosuje na to by nie było rang ... Co reszta na to ? Ranga tylko jedna CL!!!!!!!!!
User
Ranga tylko jedna CL
User
sam niefikaj bo cie znowu zownie i wql stfu niebęde się z tobą kłócił. żall
Administrator
Rangi Musza byc i sa ograniczone tylko do Pozadkowych. i Rada Decyduje o takich Ustaleniach Suzu ;]
User
A w radzie chociaz moge byc bez mistrz bd 2 po anakinie