User
1.Luk
2.Łukasz
3.podwójny
4. 14 lat
5. ponad 2 lata
6. gg (8948143)
7. grałem z jednym typkiem od was widziałem że jest naprawde dobry grał 1 saberem pokonałem go z 5 razy w pojedynku on mnie z 10 powiedział że jeśli będe chciał dołączyć do klanu mam się odezwać na forum a poza tym lubie pograć w JK........
8. nie da rady
Administrator
Musisz przejść test ^^
Administrator
Sry, ale jesteś za słaby ...
Juve to że go jedziesz nie znaczy że słaby jest...:d Bo dziwne że koleś 2 lata gra i słaby.
Member
Nie umial walczyc w ogole
Administrator
Chcesz bana na wszystkich serwach na JK3? Jestem ci w stanie to załatwić ;-)
User
bo po 3 czy 4 duelach stwierdzasz że jestem słaby i tylko oto mi chodzi a jak gadałem z jednym typkiem powiedział że to mało
User
i sory za to że najechałem na cały klan chodzi mi tylko o to że chciałem pare sparów więcej żeby sie wykazać i tyle
to ja mam pomysl wesmy go na okres probny i niech se zainstaluje UU i wlaczy Kill tracka
pozniej nam pokaze jaki wynik i jak uznamy ze nawet dobrze wezmiemy go do klanu
bo i tak nam ludzi brakuje (upszedzajac pytania tak bedzie nam mogl pokazac swoje staty)
User
grałem przed chwilom z typkiem z waszego klanu samotny wilk zjechałem go ze 4 może 5 razy
a i jeszcze co to jest uu i to co mówiłeś bo jestem troche nie obcykany
UU- Ultra utillity czy jakos tak dzieki niemu mozesz np. muzyke odtwarzac w czasie gry i ja zmieniac , minimalizowac gre, jakies teksty se ustawic zebys je mowil p. jak zginiesz i jest kill tracker czyli ile razy zgineles ile zabiles i duele tak samo
User
czy dacie mi ostatnią szanse???? prosze......................
Administrator
Co to za typek?! 0.o Zrob tak jak Mowil Weed i Spotkaj sie ze mna na Servie. ale narazie zeby nie bylo nie jasnosci nie Zasililes naszej Grupy.
Administrator
LOL on nawet ukłonu nie zrobił albo gl ... więc już po 1 duel'u widać jaki poziom reprezentuje ...